Onze Diensten

Veiligheid waar u zich ook bevindt

Services

RESIDENTIËLE BEVEILIGING

Wij dragen zorg voor een veilige omgeving voor u en uw familie. Niet alleen op straat of op reis maar ook in uw eigen huis.

Daarnaast dragen wij zorg voor de veiligheid  van uw privé eigendommen en/of vakantiewoning in binnen- of buitenland.

Zakelijke Persoonsbeveiliging

Wij verzorgen uw nationale en internationale beveiliging.

Door de zorg en uitvoering voor veiligheid volledig uit handen te nemen bij u reis, vakantie of op uw werk, kan de focus liggen op zaken die echt uw prioriteit hebben.

CHAUFfeursdiensten

Eagle Directievervoer & Chauffeursdiensten uw specialist op het gebied van chauffeursdiensten en directievervoer. 

Vervoerd worden door een ervaren security- / directiechauffeur verhoogt de mate van comfort en daarmee de productiviteit. 

onze Persoonsbeveiligingsdiensten

Persoonsbeveiliging & Close Protection

Eagle Executive Protection staat klaar om u een breed scala aan persoonsbeveiligingsdiensten en reguliere beveiligingsdiensten aan te bieden via ons uitgebreide ‘one-stop-shopping’-model.

Onze diensten strekken zich uit over verschillende locaties, variërend van kantoorpanden en overheidsgebouwen tot privédomeinen en internationale verblijven. We zijn er om uw veiligheid te waarborgen, waar u zich ook bevindt.

Onze teamleden in de persoonsbeveiliging zijn experts in verschillende disciplines, variërend van het beschermen van (hooggeplaatste) personen en organisaties tot het nauwlettend toezien op en bewaken van cruciale locaties.

Residentiële Beveiliging

Uw veiligheid is onze prioriteit, zowel binnen als buiten uw huis. We zorgen voor uw persoonlijke veiligheid, beveiligen uw woning, kantoor en voertuigen. Als wereldwijd particulier beveiligingsbedrijf bieden we expertise en middelen voor uw gemoedsrust, thuis en op reis.

More Info

Eagle Executive Protection verzorgt door middel van residentiële beveiliging een preventieve bewaking gedurende de avond-, nacht- en weekenduren.

Security Alarmsytemen

More Info

Eagle Executive Protection biedt geavanceerde Security Alarmsystemen voor uw woning en kantoor, versterk uw gemoedsrust.

Camera Beveiliging

More Info

Eagle Executive Protection biedt hoogwaardige Camera Beveiliging voor uw totale veiligheid

Zakelijke beveiliging

Bij Eagle Executive Protection bieden we zakelijke beveiligingsoplossingen voor diplomaten, politici, NGO’s, CEO’s, hooggeplaatste functionarissen en families. We begrijpen hun unieke behoeften en zetten ons in voor hun veiligheid en gemoedsrust.

 

More Info

Eagle Executive Protection verzorgt en levert beveiligingsdiensten. Wij beveiligen particulieren, diplomaten, politici, NGO’s, CEO’s, andere hoogwaardigheidsbekleders en families.

More Info

Onze Persoonsbeveiligers voor de VIP beveiliging zijn zorgvuldig geselecteerd en gespecialiseerd in het beveiligen van artiesten en VIP’s.

More Info

Wij begeleiden u op uw internationale reizen zowel over het land als over het water en in de lucht.

More Info

Risico Analyse – Door het tijdig onderzoeken van risico’s voorkomt u dat cruciale bedrijfsprocessen worden verstoord. Onze security managers zijn gewend risicoanalyses uit te voeren voor bedrijven, organisaties en ambassades.

More Info

Daar waar veel mensen bij elkaar komen is er een groot risico op het toebrengen van moedwillige schade (terrorisme of vandalisme). Wij waarborgen de veiligheid van uw gasten/bezoekers, medewerkers en hun meegevoerde eigendommen en die van uw.

More Info

Eagle Security verzorgt en levert aanvullende beveiligingsdiensten aan de cliënten van Eagle Executive Protection.

More Info

Eagle Executive Protection verzorgt voor u transportbewaking | transportbeveiliging en transportbegeleiding in alle soorten en maten van beginpunt tot eindbestemming, zowel in binnen- als buitenland.

Chauffeursdiensten

Voor Eagle Directievervoer & Chauffeursdiensten staat comfort en veiligheid tijdens uw reizen voorop. Onze chauffeurs zijn experts in veiligheid en bieden een discreet en hoogwaardig serviceniveau. Of het nu een zakelijke bijeenkomst, evenement of gewoon vervoer betreft, wij zorgen voor een naadloze en comfortabele ervaring.

More Info

Een privéchauffeur is een “eigen chauffeur” die ook privé voor de cliënt beschikbaar is. Dit betekent dat de chauffeur zowel zakelijk als privé voor één vaste cliënt werkt.

More Info

Onze chauffeurs staan garant voor veilig, discreet en comfortabel vervoer.

More Info

Het hoogst haalbare binnen deze beroepsgroep van chauffeurs is, Dé Security Chauffeur. Deze zijn speciaal opgeleid voor het vervoeren van personen die een hoger risico lopen op onregelmatigheden / calamiteiten.

More Info
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
More Info

Eagle Directievervoer & Chauffeursdiensten heeft ruime aantoonbare ervaring met het protocollair vervoer van ministeries, ambassadevervoer en buitenlandse gasten.

Available 'round the Clock

24/7  Bereikbaar

Satisfaction Guaranteed

UITGEBREIDE OPLOSSINGEN // UITVOERIGE BESCHERMING 

Free Consultations

Veiligheid is het belangrijkste in het leven, ons advies is altijd gratis en vrijblijvend.

“Veiligheid is onze expertise, zowel binnen onze nationale grenzen als daarbuiten, en we bedienen zowel particulieren als zakelijke klanten.”

Contact

Hoofdkantoor

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

EMAIL