VIP Beveiliging

Eagle Security verzorgt: Gedurende 24 uur per dag en 365 dagen per jaar veiligheidsoplossingen. 

VIP Beveiliging

Onze Persoonsbeveiligers voor de VIP beveiliging zijn zorgvuldig geselecteerd en gespecialiseerd in het beveiligen van artiesten en VIP’s.

Door het leveren van op maat gemaakte veiligheidsoplossingen creëren wij een veilige omgeving voor onze klanten. Door de zorg, aandacht, planning en uitvoering voor veiligheid volledig uit handen te nemen bij u thuis, op reis, vakantie of op uw werk, kan uw focus liggen op zaken die echt prioriteit hebben.

Vanwege onze achtergrond zijn wij gewend om niet alleen in te staan voor uw (persoonlijke) veiligheid maar ondersteunen wij u ook in alle andere voorkomende zaken zoals hotel- en restaurantreserveringen, vliegticketboekingen, check ins enz.

Ook het leveren van gewenst vervoer is vanzelfsprekend, inclusief zeer ervaren en hoog opgeleide VIP chauffeurs variërend van representatieve directiewagens, VIP coaches tot gepantserde limousines in ieder segment.

Op verzoek leveren wij persoonlijke airport en haven pick ups, red carpet diensten, persoonlijke assistenten en zelfs een complete persoonlijke staf.

 

Interesse in onze aanpak? 

Meer informatie nodig?

Vul dan snel het contactformulier in, en wij nemen dan direct contact met u op.

Zoekt u per direct persoonsbeveiliging? Eagle Executive Protection heeft een netwerk van persoonsbeveiligers in Nederland om vips, CEO’s, burgemeesters, politici, familieleden en andere mensen te beschermen.

Er is steeds meer vraag naar persoonsbeveiligers. Groeiende spanningen in de samenleving en de opkomst van digitale technieken zorgen ervoor dat belangrijke personen steeds vaker bedreigd worden.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Telefoonnummer

Tel. +31(0)85 273 3244

Email ons

info@eepg.nl

Onze certificeringen