Referentie Eagle Executive Protection

Persoonsbeveiliger | Eagle Executive Protection

Referentie Eagle Executive Protection: 

Wij geven verder geen toelichting over de werkzaamheden van onze VIP beveiligers. Dit i.v.m. de privacy en gevoeligheid van onze VIP beveiligers en cliënten.

De onderstaande relaties hebben toestemming gegeven om hier te worden vernoemd.

  Beveiligingsbedrijf van het haar

Referentie:

Internationale Organisaties

 

 

United Nations Persoonsbeveiliging en  Chauffeursdiensten voor de Verenigde Naties ten behoeve van de Verenigde Naties ambassadeur voor de Afrikaanse vluchtelingen.

 

 

Persoonsbeveiliging en Chauffeursdiensten ten behoeve van, Dhr. Kofi Annan, voormalig VN-secretaris-generaal en Mevrouw Annan.

 

 

 

Persoonsbeveiliging en Chauffeursdiensten ten behoeve van, March & McLennan Companies

Onze Focus en Diensten

Als gediplomeerde professionals begrijpen wij het belang van snelheid en veiligheid in diverse levenssituaties. Bij Eagle Executive Protection bieden we een uitgebreide reeks diensten om aan uw beveiligingsbehoeften te voldoen, waar u zich ook bevindt. Onze expertise omvat:

More Info

Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke bescherming en bieden toegewijde bodyguard-diensten om uw veiligheid te waarborgen, waar u zich ook bevindt.

More Info

Naast persoonsbeveiliging bieden we ook standaard beveiligingsdiensten voor gebouwen, evenementen en bedrijven.

Tour Management:

More Info

Voor artiesten, bands en beroemdheden verzorgen we uitgebreid tourmanagement, inclusief veiligheidscoördinatie, reisplanning en evenementenbeveiliging om uw tournee soepel en veilig te laten verlopen.

More Info

Onze professionele chauffeurs staan klaar om u veilig en comfortabel te vervoeren.

More Info

We bieden op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor uw woning, inclusief beveiligingscamera’s, toegangscontrolesystemen en professionele bewaking om ervoor te zorgen dat uw huis een veilige haven blijft.

Private Jet Charter:

More Info

Voor snelle en discrete luchtvervoersoplossingen bieden we privé-jetverhuur om u comfortabel en efficiënt te verplaatsen.

Ambassades en Consulaten

Eagle Executive Protection - Zuid Korea

 

 

 

Persoonsbeveiliging en Chauffeursdiensten voor de Zuid-Koreaanse Ambassade in Den Haag ten behoeve van, het 50 jarige bestaan van de diplomatieke relatie tussen Zuid-Korea en Nederland

 

Nationale Organisaties

Persoonsbeveiliging en Chauffeursdiensten ten behoeve van, Aevitae zorgverzekeraar.

Experts in Executive Protection

Als experts in wereldwijde persoonsbeveiliging en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen, begrijpen we dat uw veiligheid altijd voorop staat. Of u nu persoonlijke bescherming, technologische beveiliging, reguliere beveiliging, chauffeursdiensten, residentiële beveiligingsdiensten, tourmanagement of private jet charter nodig heeft, wij zijn er om aan uw behoeften te voldoen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen in uw reis naar veiligheid en gemoedsrust. Uw veiligheid is onze expertise.

Hoofdkantoor

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

EMAIL