Werkwijze

Als wij het hebben over uw persoonlijke veiligheid! Dan vraagt dat om maatwerk, elke opdracht heeft zijn eigen zwaarte punt.

 

Daarom gaat er een uitgebreide analyse vooraf aan een beveiligingsplan dat aansluit op uw persoonlijke situatie. Altijd in overleg en met respect voor uw wensen en privacy.

 

Uw Persoonsbeveiliger

Eagle Executive Protection biedt ten allen tijde de best gekwalificeerde mensen om uw veiligheid te optimaliseren. Het is ons vak om tijdig te anticiperen en te reageren op risico’s en dreigingen. Dit vraagt om een uiterst scherpe en kritische blik.

Gekwalificeerd

Eagle Executive Protection, werkt daarom uitsluitend met gediplomeerd en hoog gekwalificeerd personeel. Door de hoge kwaliteitsnormen, die Eagle voor haar personeel hanteert, zijn wij instaat u een goed en professioneel opgeleide en discrete medewerker te leveren..

Internationaal inzetbaar

De persoonsbeveiligers zijn internationaal inzetbaar en voldoen aan de strengste nationale- en internationale normen. Ze zijn net als onze onderneming, gediplomeerd, representatief, discreet, vakkundig en justitieel gescreend.

Uw veiligheid, onze prioriteit

Uw veiligheid is onze prioriteit. We gebruiken een bewezen concept om te beschermen wat u belangrijk vindt. 

Allereerst analyseren en beoordelen onze vakbekwame specialisten uw situatie grondig. Ze doen veel moeite met hun onderzoeken om te inventariseren wat er nodig is voor uw bescherming. 

Wij geven helder en eerlijk advies. De haalbaarheid en het succes van uw bescherming hangt volledig af van het leveren van de juiste oplossingen. 

Wanneer beschermende diensten nodig zijn en u wilt dat wij deze leveren, is de volgende stap de voorbereiding en uitvoering van de taak.

De daadwerkelijke beveiligingsdiensten

Na de voorbereidingen komt onze Bodyguard of team bij u op locatie.

Eerst doen ze uitgebreid onderzoek. Zij dienen kennis te nemen van alle persoonlijke en lokale zaken die van invloed zijn op uw veiligheid. De persoonsbeveiligers zullen u (en uw familie, personeel of iedereen die bij het proces betrokken is) ontmoeten en het team en het plan presenteren.

Uit ervaring weten we dat beschermingsdiensten niet lichtvaardig moeten worden opgevat. Zeker als je familie en misschien kinderen erbij betrokken zijn. 

Ons team zal de tijd nemen om alles aan iedereen uit te leggen. Ze staan ​​open voor alle vragen en twijfels. Dan begint de daadwerkelijke bescherming, met al zijn maatregelen en middelen.

Dit is natuurlijk een ruwe versie van hoe het gaat. Onze diensten zijn altijd afgestemd op de specifieke situatie en op uw behoeften en wensen.

Alles is 100% transparant en staat open voor verandering en discussie!

Wat is bescherming?

Bescherming is geen kwestie van een team in de buurt hebben dat zit te wachten tot er iets gebeurt. 

Efficiënte bescherming is een proactief proces van lopend onderzoek, analyse, beoordelingen en voortdurende aanpassing aan de situatie. 

Dit proactieve werk leidt tot het actieve deel van het beschermingsproces waarbij we een veilige en beschermde omgeving om u heen creëren. Een veilige bubbel om u, uw dierbaren en uw vermogen te beschermen. 

Wij willen dat u tijdens het beschermingsproces onbelast en comfortabel kunt wonen en werken. 

Onze diensten zijn ontwikkeld om de laagst mogelijke impact op uw routine te hebben.

Interesse in onze aanpak? 

Meer informatie nodig?

Vul dan snel het contactformulier in, en wij nemen dan direct contact met u op.

 

Wij zorgen voor een maximale persoonsbeveiliging, met een minimale beperking van uw vrijheid.

Onze consultants zijn allemaal afkomstig van specialistische eenheden van defensie en politie uit binnen- en buitenland. Zij beschikken over jarenlange operationele ervaring en zijn veelal afkomstig uit leidinggevende functies. In veel gevallen is deze ervaring ook opgedaan in risicogebieden en brandhaarden wereldwijd. 

Reden genoeg om eens contact op te nemen met Eagle Executive Protection voor beveiliging op maat?

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Telefoonnummer

Tel. +31(0)85 273 3244

Email ons

info@eepg.nl

Onze certificeringen