Waarom Persoonsbeveiliging

Het dagelijks leven heeft tal van uitdagingen voor hen die bedoeld of onbedoeld in de spotlights staan!

 

Volledige dienstverlening.

Eagle Excecutive Protection verzorgt door middel van Persoonsbeveiliging, mobiele surveillance en tijdelijke beveiligingssystemen de oplossing voor u.

Persoonsbeveiliging?

Het dagelijks leven heeft tal van uitdagingen voor hen die in de spotlight staan.

Het is belangrijk dat deze personen onbezorgd hun werk kunnen doen. Voor dit soort situaties is het belangrijk dat er bescherming beschikbaar is.

Bedreiging, afpersing, diefstal en zelfs stalking zijn zaken waar u als persoon mee te maken kunt krijgen. Vooral als directeur of directielid van een onderneming, een vermogend of een publiek bekend persoon is persoonlijke veiligheid van groot belang. Door een veelvoud van ontwikkelingen en gebeurtenissen, is persoonlijke beveiliging voor velen een serieuze overweging geworden. Ook de gezinsleden van de genoemde personen mogen niet worden vergeten.

In deze tijd met toenemende criminaliteit en daarmee samenhangende bedreiging en grof geweld, zoeken personen die door hun bekendheid en / of functie mogelijk extra gevaar lopen, naar middelen om persoonlijk beveiligd te worden. Om deze reden wordt steeds vaker gekozen voor Persoonsbeveiliging / Persoonsbegeleiding. 

De Persoonsbeveiliger / Bodyguard 

De Persoonsbeveiliger / Bodyguard verzorgt onopvallend de complete persoonlijke beveiliging en begeleiding voor succesvolle personen, zoals zakenmensen, politici, industriëlen, topsporters en artiesten. Hiervoor kan de Persoonsbeveiliger of Begeleider bij verschillende gelegenheden en op verschillende plaatsen ter wereld worden ingeschakeld, zoals bij concerten, congressen, vergaderingen, tentoonstellingen, beurzen, etc.

Om uw werk toch zo goed mogelijk te kunnen blijven doen, kan Persoonsbeveiliging een perfect middel zijn. Hoe meer u uw potentiële tegenstanders ontmoedigt, hoe beter! Zie onze aansprekende referenties. Beveiligen is maatwerk. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken wij graag uw specifieke situatie en kunnen wij u informeren over de wijze waarop u in uw geval het beste beveiligd kan worden.

 

Hoe werkt het?

Wordt u bedreigd door een ontevreden klant, heeft u te maken met stalking, afpersing of intimidatie? Maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw gezin? Lig niet langer wakker en schakel een bodyguard in. Eagle Executive Protection is dé expert in bodyguard services. We hebben een netwerk van vele bodyguards, waar we een beroep op kunnen doen. Deze bodyguards zijn door ons zelf geselecteerd en voldoen aan de hoogste standaard.

U kunt ons 24/7 bereiken als u een bodyguard nodig heeft. We zorgen ervoor dat u binnen drie uur beschikt over een bodyguard, zelfs al is het midden in de nacht. Wij inventariseren hoe groot de dreiging is en maken een risicoanalyse. Als u een beveiligde ruimte in uw huis heeft, kan het verstandig zijn om daar te verblijven tot onze persoonsbeveiligers aangeven dat ze bij u voor de deur staan. In andere gevallen kunnen we een safe house regelen of geven we u tips om zo min mogelijk risico te lopen.

Bij Eagle Executive Protection vinden we discretie erg belangrijk. Wij werken we inmiddels voor Quote 500-klanten, CEO’s, VIP’s, multinationals en andere Nederlandse corporates. Heeft u een zakelijke afspraak? Of moet u morgen naar het buitenland en kunt u deze zakenreis niet annuleren? Onze bodyguards reizen natuurlijk met u mee! Wij zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een persoonsbeveiliger.

 

Persoonsbeveiliging & EagleWatch Cameratoezicht

Verhoogde beveiliging, lagere kosten

Draadloos en batterij gevoed, EagleWatch camerasysteem biedt high-tech bewaking volgens militaire normen voor een betaalbare prijs. Het kan onmiddellijk overal worden geïnstalleerd, waar u geen camerabewaking kunt plaatsen.

400 DAGEN LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJ: Gemakkelijk te verbergen, gemakkelijk te onderhouden. EagleWatch camerasysteem is draadloos – het werkt autonoom. Levensduur van de batterij van de detector is maximaal 400 dagen of maximaal 50.000 gebeurtenissen.

GEEN VALSE ALARMEN: Onze AI-technologie detecteert en classificeert automatisch afbeeldingen op alarmfoto’s met behulp van vooraf gedefinieerde classificatiecategorieën. Staat er geen persoon, auto, vrachtwagen, fiets of bus op foto, dan niet gemarkeerd als alarm.

Nog meer voordelen!

INSTALLATIE IN 2 MINUTEN: Eenvoudige en snelle installatie van EagleWatch-apparaten. Plaats gewoon de batterij en het EagleWatch camerasysteem begint uw gebied te bewaken. Apparaten hebben een eigen low-power mesh-technologie, die de installatie vereenvoudigt.

INTELLIGENT CONTROLE CENTER: Voorkom misdaad, documenteer het niet alleen. Mensen zijn niet onfeilbaar. Zelfs het constant monitoren van beveiligingscamera’s is geen waterdichte oplossing. EagleWatch camerasysteem controleert constant uw bezittingen en waarschuwt u voor menselijke indringers.

DRAADLOZE CONNECTIE: De batterij gaat meer dan een jaar mee. De units maken gebruik van onafhankelijke stroombronnen (met optionele zonnepanelen) en communiceren draadloos via mobiele netwerken waardoor toegang via internet mogelijk is.

Interesse in beveiliging op uw terrein?

Of heeft u behoefte aan meer informatie over persoonsbewaking? Neem contact op met één van onze experts.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Telefoonnummer

Tel. +31(0)85 273 3244

Email ons

info@eepg.nl

Onze certificeringen