Wat is Persoonsbeveiliging?

Eagle Security verzorgt ook 24-uurs calamiteitendienst

 

Deze beveiligings- of bewakingsactiviteit beoogd het beschermen van personen tegen mogelijke gevaren door de beveiligde persoon af te schermen voor ongewenste toenadering door derden.

Incidentele aard

Persoonsbeveiliging kan van incidentele aard zijn om tijdelijk extra beschermd te worden, maar er kan ook sprake zijn van een structurele situatie waarbij constante beveiliging noodzakelijk is.

Dit kan een behoorlijke impact hebben op uw gezinssituatie en zelfs uw vrienden- en kennissenkring kan hier mee geconfronteerd worden. Hoe intensief de beveiliging / bewaking is, hangt helemaal af van de situatie. Maar vaak is het zo dat hoe zwaarder de dreiging, hoe strakker de beveiliging c.q. bewaking.

Low- of High Profile

Persoonsbeveiliging kan High-Profile gedaan worden, maar net zo goed Low-Profile. Ook spreekt men over passieve persoonsbeveiliging en actieve persoonsbeveiliging. Dat ligt ook weer helemaal aan de dreiging. Het kan ook heel goed preventief werken om duidelijk aanwezig te zijn. Dit geldt andersom net zo!

Wij werken met een totaalpakket aan beveiligingsdiensten en producten, waar persoonsbeveiliging onder valt. Op deze manier heeft u voor al uw veiligheidszaken maar één aanspreekpunt. Buiten een betere veiligheid resulteert dit tevens in een overzichtelijkere situatie, en krijgt u een beter eindresultaat.

Interesse in onze aanpak?

Persoonsbeveiliging is maatwerk. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken wij graag uw specifieke situatie.

Ook kunnen wij u informeren over de wijze waarop u in uw geval het beste beveiligd kan worden.

Meer informatie nodig? Vul dan snel het contactformulier in, en wij nemen direct contact met u op.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Telefoonnummer

Tel. +31(0)85 273 3244

Email ons

info@eepg.nl

Onze certificeringen