Over Ons

Persoonsbeveiliging & Close Protection Services Sinds 2006

Over ons

Eagle Security - Transportbeveiliging

Sinds 2006

Eagle is dé beveiliger

Eagle Executive Protection is al jaren een stabiele dienstverlener op het vlak van persoonsbeveiliging en bewaking zowel nationaal als internationaal. De persoonsbeveiligingsdiensten van Eagle Executive Protection bieden ondersteuning op het brede terrein van beveiliging en facilitaire dienstverlening.

Wij beveiligen diplomaten, politici, NGO’s, CEO’s, andere hoogwaardigheidsbekleders en families. Naast meerdere grote opdrachtgevers binnen de zakelijke markt, bedienen wij ook de particuliere markt.

Onze persoonsbeveiliging wordt geleverd door vakmensen die zich bewust zijn van het belang van een veilige woon- / werkomgeving en de reputatie van uw organisatie.

Als gediplomeerde professionals, kennen wij de waarde van veiligheid

 

SINDS 2006

Eagle Executive Protection Nederland

EAGLE Executive Protection is sinds zijn oprichting in 2006 uitgegroeid tot één van de snelst groeiende Persoonsbeveiligingsorganisaties van Nederland en is daarmee een belangrijke speler in de Nederlandse particuliere beveiligingsmarkt.

Op dit moment concurreren wij met de grootste internationale beveiligingsbedrijven die al tientallen jaren operationeel zijn. Om dit te kunnen bereiken heeft EAGLE Executive Protection de afgelopen jaren intensief geïnvesteerd in innovatie, personeel (Human Resource Management) en trainingen en opleidingen.

Mede dankzij onze specialistische aanpak en focus op persoonsbeveiliging en het continu verbeteren en professionaliseren van onze diensten werken wij al jaren samen met multinationals die Europees en wereldwijd actief zijn.

Ontdek de mogelijkheden

RESIDENTIËLE BEVEILIGING

Wij zorgen voor een veilige omgeving voor u en uw familie. Niet alleen op straat of op reis maar ook in uw eigen huis.

Wij dragen zorg voor de veiligheid van u en uw gezin en de beveiliging van uw woning.

LEARN MORE

ZAKELIJKE BEVEILIGING

Wij verzorgen uw nationale en internationale beveiliging.

Door de zorg en uitvoering voor veiligheid volledig uit handen te nemen bij u reis, vakantie op of op uw werk, kan de focus liggen op zaken die echt uw prioriteit hebben.

LEARN MORE

CHAUFFEURSDIENSTEN

Eagle Directievervoer & Chauffeursdiensten uw specialist op het gebied van chauffeursdiensten en directievervoer. 

Vervoerd worden door een ervaren security- / directiechauffeur verhoogt de mate van comfort en daarmee de productiviteit. 

LEARN MORE

Experts in wereldwijde Peroonsbeveiliging

Serving Your Local Area, Wherever You Are

Contact

Hoofdkantoor

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth