Eagle Security - Transportbeveiliging

Over Ons

Uw Veiligheid, Onze Prioriteit

Bij Eagle Executive Protection staat uw veiligheid en gemoedsrust voorop. Wij bieden hoogwaardige persoonsbeveiliging en close protection services aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

 

Directeur Raymond Linssen | Eagle Executive Protection

Onze Geschiedenis

Sinds onze oprichting in 2006 heeft Eagle Executive Protection zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de Nederlandse beveiligingsmarkt. Onze specialisatie in persoonsbeveiliging en close protection services heeft ons in staat gesteld om een breed scala aan klanten te bedienen, van diplomaten en CEO’s tot particulieren. Door continu te investeren in innovatie en professionaliteit, blijven wij voorop lopen in de beveiligingssector.

Onze Diensten

Residentiële Beveiliging

Wij zorgen voor een veilige omgeving voor u en uw familie, zowel thuis als onderweg. Onze experts bieden uitgebreide beveiligingsoplossingen voor uw woning en persoonlijke veiligheid.

Zakelijke Beveiliging

Onze zakelijke beveiligingsdiensten garanderen uw veiligheid tijdens reizen, op kantoor en bij evenementen. Wij nemen de volledige zorg voor uw beveiliging uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Chauffeursdiensten

Onze ervaren security- en directiechauffeurs bieden u een comfortabele en veilige reiservaring. Met onze chauffeursdiensten verhoogt u niet alleen uw veiligheid, maar ook uw productiviteit.

Neem Contact Op

Contactformulier

Privacyverklaring

7 + 14 =

Address

Nuinhofstraat 17, 6361 BA, Nuth

Email

Social

Neem Vandaag Nog Contact Op

Heeft u direct behoefte aan persoonsbeveiliging of close protection services? Neem vandaag nog contact op met Eagle Executive Protection. Wij bieden onmiddellijke ondersteuning en zorgen voor uw veiligheid.