Dé Persoonsbeveiliger

Eagle Executive Protection verzorgt Persoonsbeveiliging: Een Persoonsbeveiliger is iemand die op meerdere manieren inzetbaar is op het gebied van persoonlijke beveiliging.

 

De Persoonsbeveiliger of Bodyguard is in alle omstandigheden, dus ook in risicosituaties, een uiterst loyale, betrouwbare en discrete vakman met een gedegen opleiding.

 

Zijn of haar taak zal zijn, het voorkomen van mogelijk gevaarlijke situaties.

Wat doet een Bodyguard?

Zijn of haar taak zal zijn, het voorkomen van mogelijk gevaarlijke situaties.

Op de tweede plaats zal hij of zij het gevaar uitschakelen of maatregelen nemen, die nodig zijn om de ontstane situatie weer zo snel mogelijk veilig te maken en veilig te houden. Een Persoonsbeveiliger / Bodyguard heeft als taak om een groep personen of speciale gasten te begeleiden (evt. incl. vervoer) voor bijvoorbeeld een zakelijk bezoek.

De Persoonsbeveiliger / Bodyguard zal probleemsituaties geheel onopvallend oplossen, zonder dat u als opdrachtgever ook maar iets hiervan hoeft te merken. U als VIP voelt en weet dat uw persoonlijke veiligheid in handen is van een echte vakbekwame persoonsbeveiliger.

Onze medewerkers hebben veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende overheidsdiensten. Door het maken van een inventarisatie van de mogelijke risico’s, worden aanbevelingen gedaan om onveilige situaties te voorkomen. Beveiligen is maatwerk. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken wij graag uw specifieke situatie en kunnen wij u informeren over de wijze waarop u in uw geval het beste beveiligd kan worden. Zie onze aansprekende referenties.

Wat zijn de Kwaliteiten van een Persoonsbeveiliger?

Een bodyguard moet goed presteren onder druk. Hij wordt namelijk ingezet als er sprake is van een crisissituatie. Daarnaast is het belangrijk dat een bodyguard goed communiceert met een klant en bereid is om langdurig en onregelmatig te werken.

Een goede bodyguard is in staat om zijn zelfbeheersing te behouden, zelfs in lastige situaties. Tenslotte is een bodyguard discreet en servicegericht. Een persoonsbeveiliger gaat tactvol om met bepaalde situaties en doet onopvallend zijn werk.

 

Wie beschermt een bodyguard?

Vaak zijn dit CEO’s, popsterren, politici, bedrijfsleiders of andere bekende Nederlanders. Mensen met veel geld, macht en aanzien zijn kwetsbaar en worden vaker bedreigd dan de gemiddelde Nederlander.

Als een persoon wordt gestalkt, bedreigd of geïntimideerd, dan kan hij of zij tijdelijk een bodyguard inschakelen. Ook als zakenmensen naar risicogebieden gaan gaat er vaak een bodyguard mee.

 

Waarom zijn er tegenwoordig meer bodyguards dan vroeger?

Persoonsbeveiliging is lange tijd niet nodig geweest in Nederland. Dit veranderde na dat er spanningen in de samenleving groeiden en er een crimineel circuit ontstond. In de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw werden plotseling bekende zakenmensen vermoord of ontvoerd.

In deze eeuw werden Peter R de Vries, Pim Fortuyn en Theo van Gogh vermoord. Hierdoor is er tegenwoordig meer aandacht en meer budget voor persoonsbeveiliging van vips.

Een goede Bodyguard hoeft nooit in actie te komen!

Een goede bodyguard hoeft nooit in actie te komen. Als een bodyguard namelijk in actie moet komen – bijvoorbeeld omdat een directeur wordt aangevallen door een ontslagen werknemer – dan heeft hij gefaald.

Het is namelijk de taak van een bodyguard om de omgeving zo aan te passen, dat de kans op gevaar zo klein mogelijk is. Als een klant veilig zijn dagelijkse activiteiten kan doen, dan doet een bodyguard zijn werk goed!

Natuurlijk gebeuren er wel eens incidenten. Als een bodyguard een directe bedreiging opmerkt, zal hij of zij ingrijpen. Een bodyguard zet alles op alles om de klant en zijn familieleden te beschermen.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Telefoonnummer

Tel. +31(0)85 273 3244

Email ons

info@eepg.nl

Onze certificeringen