Onze Geschiedenis

Directeur Raymond Linssen | Eagle Executive Protection

Eagle Executive Protection: De Topkeuze in Persoonsbeveiliging sinds 2006

In 2006 begon Raymond Linssen zijn reis met Eagle Executive Protection®.

Zijn visie was duidelijk: een Persoonsbeveiligingsbedrijf oprichten dat zich op één cruciaal aspect onderscheidt van alle andere aanbieders – het bieden van het hoogste niveau van service aan klanten, zowel op het gebied van veiligheid als dienstverlening.

Deskundige Beveiligings- oplossingen voor Uw Gemoedsrust

Bij Eagle Executive Protection is onze toewijding om het beste uit mensen en organisaties te halen onze drijvende kracht. Onder de bezielende leiding van Raymond wordt ons enthousiaste team van professionals elke dag gemotiveerd om een positieve beleving te bieden aan onze gewaardeerde opdrachtgevers.

Onze missie bij Eagle Executive Protection is glashelder: “Veiligheid voor en door mensen“. Onze specialisten zetten zich dagelijks met passie in om deze missie waar te maken. Gebaseerd op respect en met een persoonlijke aanpak, bieden wij onze klanten op maat gemaakte oplossingen. We beschouwen het als onze dagelijkse plicht om de allerbeste service te leveren.

Als organisatie zijn wij er altijd voor onze klanten, omdat Eagle Executive Protection bestaat uit individuen die het verschil maken. Wij zijn uw betrouwbare partner in veiligheid en gemoedsrust.

Onze Focus en Diensten

Als gediplomeerde professionals begrijpen wij het belang van snelheid en veiligheid in diverse levenssituaties. Bij Eagle Executive Protection bieden we een uitgebreide reeks diensten om aan uw beveiligingsbehoeften te voldoen, waar u zich ook bevindt. Onze expertise omvat:

More Info

Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke bescherming en bieden toegewijde bodyguard-diensten om uw veiligheid te waarborgen, waar u zich ook bevindt.

More Info

Naast persoonsbeveiliging bieden we ook standaard beveiligingsdiensten voor gebouwen, evenementen en bedrijven.

Tour Management:

More Info

Voor artiesten, bands en beroemdheden verzorgen we uitgebreid tourmanagement, inclusief veiligheidscoördinatie, reisplanning en evenementenbeveiliging om uw tournee soepel en veilig te laten verlopen.

More Info

Onze professionele chauffeurs staan klaar om u veilig en comfortabel te vervoeren.

More Info

We bieden op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor uw woning, inclusief beveiligingscamera’s, toegangscontrolesystemen en professionele bewaking om ervoor te zorgen dat uw huis een veilige haven blijft.

Private Jet Charter:

More Info

Voor snelle en discrete luchtvervoersoplossingen bieden we privé-jetverhuur om u comfortabel en efficiënt te verplaatsen.

Raymond Linssen

Raymond Linssen heeft een justitiële en militaire achtergrond en is zelf actief als onder andere;  Persoonsbeveiliger, Directiechauffeur / Security chauffeur werving – en selectiespecialist binnen de firma op internationaal terrein. 

Zijn specialismen:

Security & Investigations Solutions;
Executive / Dignitary & VIP Close Protection;
Close Protection Liaison, Logistics & Support;
Executive Chauffeur Services & Training;

Eagle Security - Transportbeveiliging

Experts in Executive Protection

Als experts in wereldwijde persoonsbeveiliging en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen, begrijpen we dat uw veiligheid altijd voorop staat. Of u nu persoonlijke bescherming, technologische beveiliging, reguliere beveiliging, chauffeursdiensten, residentiële beveiligingsdiensten, tourmanagement of private jet charter nodig heeft, wij zijn er om aan uw behoeften te voldoen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen in uw reis naar veiligheid en gemoedsrust. Uw veiligheid is onze expertise.

Hoofdkantoor

Handelstraat 8, 6361 KC, Nuth

EMAIL