Reguliere Beveiliging

Eagle Security verzorgt en levert aanvullende beveiligingsdiensten aan de cliënten van Eagle Executive Protection.

 

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u door naar de website van Eagle Security

 

Beveiligingsdiensten

De beveiligingsdiensten van Eagle Security Groep B.V. bieden ondersteuning op het brede terrein van beveiliging en facilitaire dienstverlening.
Het “One Stop Shopping Model” vormt hiervoor de basis: verschillende diensten ondergebracht bij één overkoepelende organisatie.

Dankzij onze ruime ervaring en kennis realiseren we oplossingen op maat met een hoog niveau van gastvrijheid. Onze aanpak is praktisch, vernieuwend en resultaatgericht. Iedere dag halen onze mensen het beste uit zichzelf om onze opdrachtgevers alle zorgen uit handen te nemen.

Eagle Security Groep B.V. is een beveiligingsorganisatie met ruim 25 jaar ervaring, die iedere vorm van Beveiligingsdiensten graag voor haar rekening neemt. Waarbij u kunt denken aan bedrijfsbeveiliging, evenementenbeveiliging, persoonsbeveiliging en objectbeveiliging, en van receptie- en portiersdiensten tot bouwplaats-beveiliging. Daarmee bieden wij een Totaal Security Concept.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om iedere opdracht tot een succes te brengen. Met ons als uw partner kiest u voor zekerheid!

Betaalbare beveiligingsdiensten!

Overtuigd dat de beveiligingsdiensten van Eagle Security ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn?

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van onze beveiligingsdiensten zich eenvoudig laat terug betalen gezien de voordelen.

Aansluiten bij Eagle Security?

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van Eagle Security, is de volgende stap om uw beveiligingsdienst te reserveren. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een reserveringsformulier in te vullen en u ontvangt van ons de bevestiging.

Beveiligingsdiensten van Eagle Security

Toch meer willen weten wat wij voor u kunnen doen?

Maak dan gebruik van onderstaande knop en vraag vandaag nog uw informatie op.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Telefoonnummer

Tel. +31(0)85 273 3244

Email ons

info@eepg.nl

Onze certificeringen