Alle beveiligingsdiensten onder één dak

Eagle Executve Protection verzorgt door middel van het one stop shopping model een diversiteit aan Persoonsbeveiligingsdiensten en reguliere beveiligingsdiensten voor de klant.

 

Dit doen wij onder andere in kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels en/of zorginstellingen maar ook op privé domeinen. 

 

UITGEBREIDE OPLOSSINGEN // UITVOERIGE BESCHERMING

Wij zijn van mening dat Persoonsbeveiliging nooit mag worden aangezien voor Bodyguarding!!

Bij Eagle Executive Protection is onze filosofie dat de beste beveiligingsdienst voor leidinggevenden en personeelsbescherming geavanceerde voorbereidingen, nauwgezette planning, tijdige informatie, contacten met lokale autoriteiten, het gebruik van hoogopgeleide professionals en inlichtingen gestuurd moet zijn!

We hebben de ervaring en expertise om niet alleen betrouwbare bescherming te bieden aan leidinggevenden in moeilijke tijden, maar ook om bedreigingen af ​​te schrikken en te verminderen door beveiligingsstrategieën en -plannen op hoog niveau te creëren – zowel fysiek als digitaal.

We bieden één enkele, wereldwijde bron voor al uw risicobeheer- en beveiligingsproblemen om een ​​systeem van constant bewustzijn te creëren, waarmee we uw mensen, plaatsen en activa kunnen bewaken, ongeacht waar deze zich bevinden, 24/7/365 .

Over onze oplossingen voor Persoonsbeveiliging

We bieden meer beveiligingsopties voor Persoonsbeveiliging dan de typische diensten voor persoonlijke bescherming.

Persoonsbeveiliging kan High-Profile gedaan worden, maar net zo goed Low-Profile. Ook spreekt men over passieve persoonsbeveiliging en actieve persoonsbeveiliging. Dat ligt ook weer helemaal aan de dreiging. Het kan ook heel goed preventief werken om duidelijk aanwezig te zijn. Dit geldt andersom net zo!

We maximaliseren ons beveiligingsaanbod voor degenen die onder onze bescherming staan ​​door uitgebreide aanbiedingen te leveren en op te nemen zoals: Executive chauffeursdiensten, Residentiële bescherming, Global asset protection, Technische security support.

Betaalbare beveiligingsdiensten!

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat de beveiligingsdiensten van Eagle Executive Protection ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn.

Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van onze beveiligingsdiensten zich eenvoudig laat terug betalen gezien de voordelen.

 

Aansluiten bij Eagle?

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van Eagle Executive Protection, is de volgende stap om met ons contact op te nemen. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een contact aanvraag in te vullen.

Beveiligingsdiensten van Eagle Executive Protection

Toch meer willen weten wat wij voor u kunnen doen?

Maak dan gebruik van onderstaande knop en vraag vandaag nog uw informatie op.

Adres

Handelstraat 8
6361 KC Nuth

KvK: 68557698 / BTW-nr: NL8574.97.091.B01

Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND  4277
Vergunning Ministerie van Veiligheid en Justitie: POB
Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven: nr. 18737

 

Telefoonnummer

Tel. +31(0)85 273 3244

 

Email ons

info@eepg.nl

Onze certificeringen