VIP-beveiliging

VIP beveiliging

 

VIP-beveiliging – Onze Persoonsbeveiligers voor de VIP beveiliging zijn zorgvuldig geselecteerd en gespecialiseerd in het beveiligen van artiesten en VIP’s.

Red Carpet Security Services

Complete Security Solution For The Entertainment Industry

Door het leveren van op maat gemaakte veiligheidsoplossingen creëren wij een veilige omgeving voor onze klanten. Door de zorg, aandacht, planning en uitvoering voor veiligheid volledig uit handen te nemen bij u thuis, op reis, vakantie of op uw werk, kan uw focus liggen op zaken die echt prioriteit hebben. Vanwege onze achtergrond zijn wij gewend om niet alleen in te staan voor uw (persoonlijke) veiligheid maar ondersteunen wij u ook in alle andere voorkomende zaken zoals hotel- en restaurantreserveringen, vliegticketboekingen, check ins enz.

Ook het leveren van gewenst vervoer is vanzelfsprekend, inclusief zeer ervaren en hoog opgeleide VIP chauffeurs variërend van representatieve directiewagens, VIP coaches tot gepantserde limousines in ieder segment.

Op verzoek leveren wij persoonlijke airport en haven pick ups, red carpet diensten, persoonlijke assistenten en zelfs een complete persoonlijke staf.

Interesse in onze aanpak? Boek hier een contact verzoek.
Wij vertellen u graag meer over onze diensten en helpen u graag verder!