Kernwaarden, missie & visie

De zes Kernwaarden

 • Samenwerking
  Met elkaar kiezen we voor de beste oplossing en het beste resultaat. We denken met elkaar mee, staan open voor elkaars mening en maken afspraken over verantwoordelijkheden. Het gezamenlijke doel te streven naar optimale beveiliging voor onze klanten.
 • Klantgericht
  De klant staat centraal. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen door het onderhouden van een hechte en open relatie.
 • Expertise
  Met meer dan 25 jaar aan kennis en expertise kunnen wij onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden. Onze expertise ziet u terug in onze innovatieve en resultaatgerichte werkwijze.
 • Prestatie
  Wij gaat tot het uiterste om onze prestaties continu te verbeteren om zodoende de continuïteit op lange termijn te waarborgen.
 • Kwaliteit
  Onze vestigingen hebben aandacht voor hun medewerkers. Door te zorgen voor optimale randvoorwaarden streven we naar tevreden medewerkers die, mede daardoor, loyaal zijn aan de klant en de organisatie.
 • Integriteit
  Klanten vertrouwen hun veiligheid aan ons toe en dat vertrouwen mogen we nooit beschamen. Klanten kunnen er op vertrouwen dat wij respect hebben voor anderen, voor andermans mening, gedrag, gevoelens en eigendommen
 • Maatwerk: niets is onmogelijk.

 

Missie

“Veiligheid voor en door mensen: daar zet Eagle Executive Protection zich elke dag gepassioneerd voor in. Op basis van respect en met een persoonlijke aanpak: bieden wij onze klanten oplossingen op maat, zo maken we een dagelijkse erezaak van de allerbeste service. Als organisatie staan wij dan ook altijd klaar voor onze klanten, want Eagle Executive Protection is opgebouwd uit mensen die het verschil maken!”  “Deze vorm van beveiliging is maatwerk op het hoogste niveau!”

Visie

Veiligheid is een primaire levensbehoefte. Wij werken uitsluitend met professionals die gedreven worden door passie.