Diensten

Persoonsbeveiligingsdiensten

Eagle Executive Protection is een bedrijf dat een persoonlijk security maatwerkpakket levert van A tot Z. Het bedrijf is gespecialiseerd in persoonsbeveiliging en preventieve observaties, daarnaast leveren wij een totaal security concept, security consultancy specialisten en professionele technische hulpmiddelen (Track & Trace, (IP) camera’s, etc.) zowel nationaal als internationaal.

Uw relatie met Eagle Executive Protection begint met een persoonlijke kennismaking. Aangezien persoonsbeveiliging volgens ons altijd maatwerk moet zijn, zullen wij een vrijblijvende afspraak met u maken. Wij luisteren naar u, denken met u mee en leven ons in uw situatie in. Wij maken hiervoor een risico-analyse, waaruit naar voren komt tegen wie en op welke wijze er beveiligd dient te worden.

Wij zorgen voor een maximale persoonsbeveiliging, met een minimale beperking van uw vrijheid.

Eagle waarborgt de veiligheid van opdrachtgevers, door het faciliteren van haar dienstverlening op het hoogste niveau. Zichtbaar discreet & discreet aanwezig signaleren we veiligheidsrisico’s om deze zo vroeg mogelijk te kunnen ondervangen. Dit resulteert in: zorgeloze veiligheid van u in persoon en van de mensen en zaken die u dierbaar zijn.

Onder de naam Eagle Executive Protection en Eagle Security escorteren wij onze cliënten en High Risk transporten, door heel Europa. Wij begeleiden u of uw kostbare vracht van A naar B, over de weg en door de lucht. Door de gebruikte technieken en onze samenwerking met meldkamers en de overheid, zijn we in staat, de risico’s tot een minimum te beperken.

Eagle Security staat voor professionaliteit en werkt alleen met specialisten die de nodige ervaring hebben opgedaan bij verschillende overheid diensten. Eagle Executive Protection is Justitieel gescreend en werkt volgens de, door de overheid, gestelde normen.
Onze kernpunten zijn kwaliteit, professionaliteit, discretie, betrouwbaarheid en gedrevenheid.

Eagle Executive Protection opereert vanuit vakkennis. Met als belangrijkste doel het beperken van uw risico’s tot een minimum. Eagle Executive Protection staat al vele jaren garant voor een onberispelijke service, accuratesse en eerlijkheid. Onze gecertificeerde persoonsbeveiligers dragen dag en nacht zorg voor een verscheidenheid aan vervoersoplossingen of beveiligingen, zij zorgen voor de veiligheid van VIP’s, popartiesten, directeuren en bestuurders.

Interesse in onze aanpak? Boek hier een contact verzoek.